Välkommen Mey-Lan!

Vi har fått ett ny fantastisk kollega på salongen!
Mey-Lan har jobbat som frisör i över 2 decennium, älskar att uppdatera sig med det senaste och är inte rädd för utmaningar.

Hon gick sin klassiska frisörutbildning i Göteborg och under studietiden tävlade hon i färg- och fönteknik på damsidan. På en av de stora tävlingarna i Tyskland fick hon ett välförtjänt första pris. Hon har även gått en 6 månader lång hudvård- och makeupkurs i Hongkong. Där arbetade hon sedan på en fotostudio som makeupartist/stylist assistent. År 2007 startade hon egen salong som hon drev i tio år.

Nu är hon i Stockholm och vill vara en del av ett team för att kunna fokusera på det kreativa med yrket. Hon kommer att ta över Marias kunder under hennes mammaledighet samt även fokusera på att bygga sin egen kundkrets.

”Älskar mitt yrke just för att det ständigt utvecklas. Erfarenhet är viktigt, men att vara uppdaterad och nyfiken är i min åsikt ännu viktigare. Det finns alltid mera att lära sig och nya utmaningar där ute. Orädd och framåt strävar jag för att kunna med hjälp av frisyr, färg och form ta fram den rätta personen i varje kund. Det är vad hår är för mig. ”

Vi ser så fram emot resten av 2018, det händer så mycket nytt och kul!
Ha en fortsatt underbar sommar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *