Konferens

Konferenser i en kreativ miljö. 

Vi vill erbjuda företag möjligheten att ha konferenser och möten i en ombonad designmiljö. Lokalen är en del av ett skönhetskoncept där butik, galleri, salong, atelje och konferens möts.

Konferensrummet är ljust och har projektor, wi-fi och stilfulla displayytor samt skyltfönster. Som företag kan du anpassa rummet efter era behov och ge det er stil. Detta ingår vid varje bokning. Skyltningen ut mot gatan går även att kombinera med en TV-display som vi har på lokalens utsida, detta måste dock bokas i förväg så vi kan ändra från befintlig reklam. Vid event och konferenser ger detta en snygg helhetskänsla. Sköna stolar i biosittning för 15-20 pers eller konferens- sittning för 10 pers. Vi tillhandahåller färdiga konferenspaket och kan även skräddarsy dessa efter era önskemål. Kontakta oss gärna för prislista.

För er som vill hyra konferenser/mötesrum mer regelbundet har vi ett väldigt fördelaktigt abonnemang som vi gärna presenterar närmare för er via mail eller telefon. Ansvarig för konferenserna är Anette och ni når henne på: anette@oldenstedtco.se eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.