Salong

I salongen har vi endast professionell personal med gedigen utbildning och hög kompetens. Vissa av oss jobbar både med modefotograferingar och visningar andra med mer SPA och medicinsk profil.

Vi arbetar med allt från det senaste inom klippning/ färgföränding till hårtstyling och hår/hårbottens analyser. Vi har valt att ha olika inriktning för att täcka ett brett spektra av kunder och på så vis kunna erbjuda något för alla. Produktkunskap och service ser vi som en självklarhet och att vi tillsammans med kunden skapar den ultimata frisyren för denne. Rådgivning och konsultation är en del av detta och vi vill alltid leverera hög kvalite så därför bokar vi in detta i våra behandlingar. Vi jobbar även med uppsättningar och makeup för alla tillfällen, för mer bilder på våra jobb se under portfolio.

Ni hittar även vår internetbokning på denna sida.


Färgstarkt hos oss

Färgstarkt på salongen

Att våga färg. Vi älskar kreativitet och ser till att du blir nöjd. Det finns alltid någon hos oss som kan göra den extremt vågade färgningen eller den senaste tekniken och trenderna. Vi finns numera kopplade till boka direkt gå in här för att hitta oss <3

0 comments
Butiken

Nytt i butiken

Vi fortsätter skapa en hemtrevlig miljö och låter oss inspireras av säsongen vi befinner oss i för stunden. Det finns nu ännu mer konst från Art by Raz och även nya posters från Soulimage.se

<3 O&Co

0 comments

Välkommen Mey-Lan!

Vi har fått ett ny fantastisk kollega på salongen!
Mey-Lan har jobbat som frisör i över 2 decennium, älskar att uppdatera sig med det senaste och är inte rädd för utmaningar.

Hon gick sin klassiska frisörutbildning i Göteborg och under studietiden tävlade hon i färg- och fönteknik på damsidan. På en av de stora tävlingarna i Tyskland fick hon ett välförtjänt första pris. Hon har även gått en 6 månader lång hudvård- och makeupkurs i Hongkong. Där arbetade hon sedan på en fotostudio som makeupartist/stylist assistent. År 2007 startade hon egen salong som hon drev i tio år.

Nu är hon i Stockholm och vill vara en del av ett team för att kunna fokusera på det kreativa med yrket. Hon kommer att ta över Marias kunder under hennes mammaledighet samt även fokusera på att bygga sin egen kundkrets.

”Älskar mitt yrke just för att det ständigt utvecklas. Erfarenhet är viktigt, men att vara uppdaterad och nyfiken är i min åsikt ännu viktigare. Det finns alltid mera att lära sig och nya utmaningar där ute. Orädd och framåt strävar jag för att kunna med hjälp av frisyr, färg och form ta fram den rätta personen i varje kund. Det är vad hår är för mig. ”

Vi ser så fram emot resten av 2018, det händer så mycket nytt och kul!
Ha en fortsatt underbar sommar <3

0 comments

Vi som jobbar i salongen

2018 rusar fram och vi är mitt uppe i vår högsäsong. Både konferens och salong har väldigt mycket bokningar och ni som vill ha tider i vår bör inte vänta för länge!

Under våren kommer lite mer ingående presentationer om oss som jobbar här på Oldenstedt & Co. Vi tänker även berätta lite mer om våra underbara hyresgäster och samarbetspartners.

Vi tänkte börja med en kort presentation av alla oss som är i salongen:

Anette Petersson: VD -Ansvarig för Konferens/Butik/Drift och hoppar in i salongen vid behov

Maria Oldenstedt: Creative Director – Ansvarig för Salong/PR/Sociala Media/Frisör/Makeup

Marika Månsson: Frisör med fokus på lugn, välmående och harmoni. Hon är kreativ, noggrann och tekniskt skicklig. Jobbar halvtid som undersköterska på St Görans.

Mey-Lan Ha: Stylist som älskar förändring och utmaning. Har bred kunskap inom både klipp,färg, styling och makeup.

 

För bokning hos nån av oss klicka här

Vi ses!

 

0 comments

Blond Balayage

Vi gör mycket balayage förvandlingar på salongen här ser ni ett exempel på en omvänd variant när Marias underbara kund ville gå från riktigt ljust till en naturlig balayage. Ett kul men krävande uppdrag, resultatet blev väldigt fint tycker vi <3

0 comments